Sinds 2015 heeft Boost een eigen gezelschap: Boost Producties.
Boost Producties is maker/producent van voorstellingen met professionele acteurs/artiesten en een team daaromheen die op tournee worden gebracht in binnen- & buitenland op vele podia zoals: theaters, festivals & scholen.

Nieuwe productie: VITA, première, september 2017

Circustheater vol acrobatische trucs, illusie, dans en surrealisme.
Vita is gebaseerd op het werk van Adam Elliot en gaat over een vrouw op zoek naar houvast. Een voorstelling als een pop-up boek waarin een vrouw terug bladert door haar eigen leven.
Met: 
Acrobatiek: Marieke Thijssen, David Mupanda en Wilko Schütz / decor en kostuums: Jelle Engel / geluid: Wim Conradi /regie: Lennie Visser/verkoop: Alles voor de kunsten

Contact:
Lennie Visser
Vaalrivierstraat 21 Amsterdam
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06-10880114 www.boostproducties.nl

Pers over Man met Hoed, de laatste Boostproductie

VOLKSKRANT **** “Een heerlijk spektakel waar de acrobaten hun publiek (10+) meenemen”. “Wat we op Ahlbomiaanse manier meekrijgen is een sfeer van suspense en mensen die virtuoos de ruimte bespelen”.
TELEGRAAF *** “Dans, acrobatiek, illusionisme, slapstick en suspense wisselen elkaar moeiteloos af” “Een meer dan fascinerend schouwspel waarbij klassieke circuselementen in een nieuw jasje zijn gestoken”
PAROOL ***“Het nieuwe circus krijgt het hooggeëerd publiek hier volop.” “De theatraliteit is bij regisseur Jakop Ahlbom in goede handen”
HDC MEDIA “Uitmuntend in bijzondere acrobatiek, onverwachte sprongen, krankzinnige salto mortale’s en nooit eerder geziene jongleeracts. Zo snel dat je ogen het amper bijhouden.” “Een voorstelling die alles heeft om je op het puntje van de stoel te houden.”

Nieuwsbrief

Contact

Circuswerkplaats Boost

Marcusstraat 48

1091 TK AMSTERDAM

TEL: 020 - 66 322 03 tijdelijk buiten gebruik

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top