Home » Jeugd » Verjaardagsfeestjes

Verjaardagsfeestjes

Altijd feest! (zie hier de reacties!) Tijdens het feest wordt er kennis gemaakt met verschillende circustechnieken. Verspreidt over de zaal zijn er allerlei onderdelen die we af gaan. De kinderen kunnen alles uitproberen en hebben zo een afwisselende, leerzame middag. Er is een korte pauze met drinken en lekkers. Afhankelijk van de leeftijd maakt Boost een programma op maat. De circusworkshop duurt 2 uur. De technieken zijn: Luchtwerk: trapeze en klimdoek. Evenwicht: eenwieler, koordlopen en ballopen. Jongleren en acrobatiek. Als de jarige vaker bij Boost is geweest of een duidelijke voorkeur heeft voor een bepaalde techniek kan hij/zij dit van tevoren aangeven. Komen de ouders de kinderen na afloop halen? Dan is het mogelijk dat de kinderen iets presenteren. Of dat de kinderen hun ouders iets leren, waardoor zij ook even kunnen proberen. Dit zal dan de laatste 15 minuten zijn

Kosten Circusworkshop kost €200,- voor 2u met 10 kinderen (Meer kinderen zijn welkom, je betaald wel €10,- per kind extra, er zal er een tweede circusdocent de groep begeleiden). Wil je een half uur eerder komen voor taart en cadeautjes bij boost, dan kan dat. €220,- voor 2,5u met 10 kinderen. Wil je na afloop nog blijven hangen met de ophalende ouders en een borreltje schenken, kan ook. €240,- 3u voor 10 kinderen. Je neemt zelf de taart en borrelspullen mee. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Minimaal een maand voor de feestdatum boeken. Zaterdagmiddag of zondag, tijd in overleg. Feestjes zijn voor kinderen vanaf 5, 6 jaar, maximaal 20 kinderen. Boost is een stichting zonder subsidies, we zijn u dan ook zeer dankbaar voor uw bijdrage!

Boeken en informatie via Elize Aalders: elize@cwboost.nl 0628628948