Ons bestuur bestaat uit:bestuur

Henk Christophersen: Voorzitter
Galit Shabi: Secretaris
Bernard Jan Verkoren: Penningmeester en Jurist

Henk Christophersen 

Afgestudeerd als planoloog aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie heeft hij 9 jaar als Business Unit Manager bij een internationale automatiserings bedrijf gewerkt. Met zijn automatiserings- en managementervaring heeft hij halverwege jaren ’90 voor een Amerikaans reclame-netwerk een van de eerste internetbureaus in Nederland opgezet en hiermee zijn intrede gedaan in de merkstrategie en –ontwikkeling. Sindsdien heeft hij vele nationale en internationale geïntegreerde marketing campagnes ontwikkeld.

Hij vindt het belangrijk (en leuk) om naast zijn dagelijkse werkzaamheden, nevenfuncties te hebben waar men gebruik kan maken van zijn ervaring en kennis en dan met een meer maatschappelijk, sociaal en/of cultureel doel.
Momenteel zit hij in de Raad van Toezicht van het Nieuwe Instituut voor Architectuur, Design, Mode en E-cultuur, dat als doel heeft om de toegevoegde waarde van Nederlands design (in de breedste zin) en de waardering ervoor nationaal en internationaal te bevorderen.
Hij is Regent bij het Fonds Sluyterman van Loo, een fonds dat projecten ondersteunt die een bijdrage leveren aan het bevorderen van de kwaliteit van leven van (kwetsbare) ouderen.
Sinds 2014 versterkt hij het bestuur van Boost en hij vindt het zeer inspirerend om met de andere bestuurders en de zeer professionele dagelijkse leiding een aandeel te mogen leveren in de activiteiten van de Circuswerkplaats.

Galit Shabi 

Is afgestudeerd als productvormgever in Jeruzalem. Na bijna 2 jaar werkervaring besloot ze om opnieuw te studeren en koos voor de Rietveld Academie in Amsterdam, een keuze om de podiumkunsten te ontdekken. 

Dankzij de kans om disciplines en opleidingen uit te wisselen mocht ze twee jaar lang als gaststudent op de SNDO (School voor Nieuwe Dans Ontwikkeling) studeren. En zo begon haar reis naar de improvisatie wereld die de grenzen opzoekt tussen tentoonstellingsruimte en voorstellingsruimte, langs urban dans en hip hop naar traditioneel podium en locatie voorstellingen.
Sinds 2003 werkt Galit als freelancer in de culturele sector in Amsterdam. Van talentontwikkeling op het gebied van hiphop- en urban dance tot artistieke leiding en begeleiding. Door het ontwikkelen van nieuwe programma’s, concepten en projecten neemt ze actief deel aan de ontwikkeling in de stad op het gebied van jongerencultuur.
Tot 2009 werkte ze twee jaar als cultuurverkenner voor het Amsterdam Fonds voor de Kunst. Daarbij ondersteunde ze veel kunstenaars en kunstinitiatieven uit alle disciplines met het verwoorden van ideeën tot het aanvragen van subsidies.

Bernard Jan Verkoren

is advocaat met als specialiteit intellectueel eigendomsrecht. Hij werkt bij Jumbo (van de spellen en de puzzels) waar hij verantwoordelijk is voor de juridische zaken en HR. Vanaf zijn middelbare schooltijd is hij actief in en met theater: spelen maar ook enige tijd als impresario en producent. Hij vindt Boost een goed initiatief en vindt dat in Nederland circus als theatervorm veel meer aandacht verdient. Hij ondersteunt Boost met raad en daad bij zakelijke aangelegenheden, maar geeft ook graag input op de artistieke ontwikkelingen bij Boost.

Nieuwsbrief

Contact

Circuswerkplaats Boost

Marcusstraat 48

1091 TK AMSTERDAM

TEL: 020 - 66 322 03 tijdelijk buiten gebruik

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top