Bestuur2019-02-04T18:26:03+00:00
Home » Over Boost » Bestuur

Bestuur

Het bestuur bestaat uit:

Tamara van den Eerden: Voorzitter
Galit Shabi: Secretaris
Marie-Jose Dobbe: Penningmeester

Hieronder meer informatie over het bestuur!

Tamara van der Eerden

Vanaf 2013 volgen mijn kinderen lessen bij Boost.
Vanaf het begin was ikzelf ook erg enthousiast over de circuswerkplaats en ik ben blij dat ik als bestuurslid daar een klein steentje aan bij kan dragen.
Na diverse opleidingen waaronder mode- en theatervormgeving aan de Rietveldacademie en theaterwetenschappen ben ik op veel terreinen werkzaam geweest. Meestal in de culturele sector.
Denk hierbij aan productiewerk voor festivals en gezelschappen zoals Blok&Steel, advies bij het schrijven van subsidieaanvragen, de publiciteit voor Paradiso en setdresser bij John de Mol.
Momenteel ben ik werkzaam in de ambachtelijke hoek; ik werk voor een keramist en een meubelstoffeerder.
Naast bestuurslid bij Boost ben ik actief in het bestuur van de Broekerruiters.
Ik ben een enthousiast pilates beoefenaar en hoop medio 2018 een studio te openen waar individuele coachingsessies en privé pilateslessen gegeven gaan worden.

Galit Shabi 

Is afgestudeerd als productvormgever in Jeruzalem. Na bijna 2 jaar werkervaring besloot ze om opnieuw te studeren en koos voor de Rietveld Academie in Amsterdam, een keuze om de podiumkunsten te ontdekken.
Dankzij de kans om disciplines en opleidingen uit te wisselen mocht ze twee jaar lang als gaststudent op de SNDO (School voor Nieuwe Dans Ontwikkeling) studeren. En zo begon haar reis naar de improvisatie wereld die de grenzen opzoekt tussen tentoonstellingsruimte en voorstellingsruimte, langs urban dans en hip hop naar traditioneel podium en locatie voorstellingen.
Sinds 2003 werkt Galit als freelancer in de culturele sector in Amsterdam. Van talentontwikkeling op het gebied van hiphop- en urban dance tot artistieke leiding en begeleiding. Door het ontwikkelen van nieuwe programma’s, concepten en projecten neemt ze actief deel aan de ontwikkeling in de stad op het gebied van jongerencultuur.
Tot 2009 werkte ze twee jaar als cultuurverkenner voor het Amsterdam Fonds voor de Kunst. Daarbij ondersteunde ze veel kunstenaars en kunstinitiatieven uit alle disciplines met het verwoorden van ideeën tot het aanvragen van subsidies.

Marie-José Dobbe

Is opgegroeid in Ter-Aar en studeerde na het VWO economie in Rotterdam.
Deze studie en postdoctoraal accountancy ronde ze af terwijl ze inmiddels werkte bij KLM.
Sinds 1982 heeft zij diverse functies vervuld bij KLM in IT, audit en controlling.
Vanaf 2013 werkt ze bij Air France/KLM Cargo in de functie van Controller Alliancies & Interline
In deze functie heb ik veel contact met onze airline partners bij Delta Airlines en Kenya Airways.
Haar hobby’s zijn lezen, sloeproeien, hardlopen en fietsen.
Ze is naast penningmeester bij cwboost ook penningmeester van de Stichting Kabelkrant Muiden/Muiderberg en penningmeester van Historische Kring Stad Muiden