Home » Over Boost » Bestuur

Bestuur

van Stichting Circuswerkplaats BOOST

Galit Shabi: Voorzitter

Marieke Veldema: Secretaris

Marie-Jose Dobbe: Penningmeester

Hieronder meer informatie over het bestuur!

Galit Shabi
Is afgestudeerd als productvormgever in Jeruzalem. Na bijna 2 jaar werkervaring besloot ze om opnieuw te studeren en koos voor de Rietveld Academie in Amsterdam, een keuze om de podiumkunsten te ontdekken.
Dankzij de kans om disciplines en opleidingen uit te wisselen mocht ze twee jaar lang als gaststudent op de SNDO (School voor Nieuwe Dans Ontwikkeling) studeren. En zo begon haar reis naar de improvisatie wereld die de grenzen opzoekt tussen tentoonstellingsruimte en voorstellingsruimte, langs urban dans en hip hop naar traditioneel podium en locatie voorstellingen.
Sinds 2003 werkt Galit als freelancer in de culturele sector in Amsterdam. Van talentontwikkeling op het gebied van hiphop- en urban dance tot artistieke leiding en begeleiding. Door het ontwikkelen van nieuwe programma’s, concepten en projecten neemt ze actief deel aan de ontwikkeling in de stad op het gebied van jongerencultuur.
Tot 2009 werkte ze twee jaar als cultuurverkenner voor het Amsterdam Fonds voor de Kunst. Daarbij ondersteunde ze veel kunstenaars en kunstinitiatieven uit alle disciplines met het verwoorden van ideeën tot het aanvragen van subsidies.

Marieke Veldema
is communicatie- adviseur bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
Ze heeft, ooit, Nederlands Taalbeheersing gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft daarna meer dan twintig jaar gewerkt als redacteur voor verschillende tijdschriften. Ze schreef over mensen, reizen, cultuur en lifestyle.
De laatste jaren verzorgde ze de pr en marketing van het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost en voor reisorganisaties Djoser en OCC Yachting. Haar hobby’s zijn: cultuur in al zijn veelzijdigheid, yoga, reizen, winen&dinen en tangodansen (al ligt dat al even stil) en zij laat zich graag verwonderen door de magie van circus en theater.
Naast haar werk als communicatie-adviseur is Marieke ook communicatiecoach.

Marie-José Dobbe
Is opgegroeid in Ter-Aar en studeerde na het VWO economie in Rotterdam.
Deze studie en postdoctoraal accountancy ronde ze af terwijl ze inmiddels werkte bij KLM.
Sinds 1982 heeft zij diverse functies vervuld bij KLM in IT, audit en controlling.
Vanaf 2013 werkt ze bij Air France/KLM Cargo in de functie van Controller Alliancies & Interline
In deze functie heb ik veel contact met onze airline partners bij Delta Airlines en Kenya Airways.
Haar hobby’s zijn lezen, sloeproeien, hardlopen en fietsen.
Ze is naast penningmeester bij cwboost ook penningmeester van de Stichting Kabelkrant Muiden/Muiderberg en penningmeester van Historische Kring Stad Muiden