Home » Volwassenen » Open training » Open trainers

Open trainers

Trainer open training
Co leerde bijna 25 jaar geleden 1 wielfietsen en iets later jongleren (en een beetje acrobatiek). Zoals veel jongleurs heeft hij weinig les gehad, maar veel geleerd op informele bijeenkomsten en festivals.

“Ik vind het heel leuk dat bij boost iedereen zich verder kan ontwikkelen en dat sommige bezoekers ook beginners helpen (daardoor kan zelfs ik nu een kunstje in de tissue).

Zelf geef ik graag tips aan jongleurs, mijn favoriete onderdeel is overgooien (passing).”

Co

Trainer Open training
Floris begon in 2009 met jongleren, en heeft zich vanaf 2010 vooral op hoepelen gericht. Hij is gecertificeerd docent ‘hoepelen voor beginners’ en biedt onder andere een workshop ‘hand-hooping’ aan, die geschikt is voor alle niveaus.
Vanaf 2019 ontstond meer focus op ‘contact staff’ en ‘dragon staff‘.
Als mede-oprichter van de groep ‘Happy Hooping Holland‘ op Facebook en de open community ‘Flowlands‘, houdt Floris zich bezig met de promotie van zogenaamde flow-arts op bijvoorbeeld festivals en ‘spin-jams’, waar vooral ‘hoopers’, ‘poi-spinners’ en andere ‘flow-artists’ samen oefenen voor o.a. wederzijdse inspiratie.
Hiernaast is hij vier dagen per week werkzaam in de IT als software engineer / webdeveloper.

http://www.happyhooping.nl/

floris


Trainer open training

Ik ben Len, geboren in 1959.
Al sinds mijn jeugd ben ik gefacineerd door jongleren. Zelf jongleer ik sinds 2002 na het meedoen met een workshop van More Balls Than Most.

Ik kom sinds 2010 op de open training bij Boost. Het is voor mij een geweldige plek om andere jongleurs te treffen en over te gooien.
Daarnaast is het leuk dat er steeds weer nieuwe, interessante mensen opduiken in Boost.

Lenbredeweg